tiistai 7. elokuuta 2012

Lyylistä

Lyyli on 15.2.2012 noin kello 11 syntynyt Novascotiannoutajan alku.Sillä on 2 veljeä ja yksi sisko, Ykä (nykyään Vikke), Uuno, ja Pimu (nykyään Myy). Lyylillä on merkkejä vain käpälissä, ja rinnassa pläntti. Pentueen isä on Grezagord's Super Miäs ''Otto'' ja emänä on meidän oma koira Dragonflame's Arcticfirefox ''Saana''.

Lyyli oli melkein loppuun saakka pentueensa suurin, mutta viime metreillä Ykä vei voiton. Siittä tulikin loppujen lopuksi jättimäinen, ja kun Lyyli oli n. 8kg niin Ykä painoi jo 16kg! Huima ero. Lyyli oli ensimmäinen joka poistui pentuaitauksesta, ja vaikka siihen laittoi pahvit ja kaikki, niin aina se oli pois sieltä. Pian oppi Pimukin tulemaan, mutta pojat jäivät aina sinne itkemään. Uuno oppi lopuksi kyllä tulemaan sieltä, mutta Ykä ei päässyt koskaan, vaan joutui aina jäädä sinne kyyhöttämään, raukka <3. Lopuksi kun emme enään jaksaneet laittaa niitä takaisin häkkiin, niin jätime ne olohuoneen lattialle taapertamaan ja nukkumaan. Laitoime ''oveksi'' olohuoneen ja keittiön väliin Saanan rahin, mutta pian Lyyli oppi siitäkin yli tulemaan.

Virallisten nimien keksiminen oli vaikeaa. Ajateltiin tähtiä, ja kakkuja ja kaiken maailman hullujakin juttuja, kunnes isosiskoni keksi. 17.2 oli vanhaintanssit ja niistä sitten tuli tanssi tyylejä vai lajeja mitä nyt onkaan. Ykästä tuli Reggaeton, Uunosta Merengue, Pimusta Pompadour ja Lyylistä Chaconne.



Eläinlääkäriltä tulossa.
Vasemmalta oikealle: Lyyli, Uuno, Pimu, Ykä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti