lauantai 12. tammikuuta 2013

Vähän jääny... =D

Tämä kirjoittelu on nyt bähän jäänyt puillepaljaille. Mutta nyt ajattelin sitten alkaa kirjoittamaan, kerta tällasen blogin väsännytkin.

Lyyli pääsi 9.1. agilityn alkeiskurssille ensimmäistä kertaa. Hyppyjä tehtiin, ja niitä oltiin jo kotona harjoiteltu. Lyyli osasi ihan hyvin. Aluksi se ei oikein välittänyt minusta. Oltiin pareittain ja kun parini piti Lyylin hihnaa ja menin toiselle puolelle, Lyyli alkoi vinkua ja ulista, niinkuin se tekee aina kun joku tuttava joutuu liian ''kauas'' siitä. Lyylille kauas on sellanen 5-10 metriä. Silloin Lyyli hyppäsi ihan tosissaan. Seuraavan kerran uudelleen 15.1. Sitä siis odotellen :D

Lyyli pääsi tokossa siirtymään perustokosta ALO-tokoon. Lyyli ehtii tehdä kaikkea, vaikkei vuottakaan vielä ole :D Se on ehtinyt olla pentunäyttelyssä, pentutokossa, perustokossa ja nyt alkeisagilityssa ja ALO-tokossa. Tai no, ei vielä. Ylihuomenna vasta :D Kuvia minulla ei nyt agilitysta valitettavasti ole, eikä kyllä muitakaan kuvia.

Lyylillä on nyt näin mennyt ihan hyvin myös. 22.2 menossa Raaheen ryhmänäyttelyihin. 23.2 olisi rally-toko, mutta minun piti valita noiden väliltä ja näyttelyn valitsin. Hmm... mitäs muuta tässä. Ei kai muuta. Ensi kirjoituksiin sitten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti