sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Tarvitsen TEIDÄN lukijoiden mielipiteitä!!!

Eli nyt sitten ajattelin katsoa, teidän mielipiteillä, onko Lyyli hyvärakenteinen koira, vai voisko se vaan häipyä pois näyttelyistä mätsäreitten puolelle :D Eli tähän hommaan haluaisin ns. kokeeneen koirailijoiden mielipidettä, eikä vaan ''Voi se on niin söpö, sehän voittaa kaikki!'' Eli toivottavasti ymärsitte :)
1. kuva

2. kuva
3. kuva
4. kuva

5. kuva

6. kuva

7. kuva




Eli haluaisin myös tietää, mikä noista on paras kuva. Kaikki kritiikki on sallittua, kuten mitä voisin muokata, onko jalat huonosta, ja varsinkin minkä lainen rakenne sillä on. Onko siitä näyttely koiraksi? Kiitoksia kaaaikille vastanneille :) Virtuaalikennelin puolella voin palkinnoksi vaikka tuomaroida minkä tahansa käyttölajin, tai kirjoittaa luonteen tms. : )

2 kommenttia:

  1. Minusta koirallasi näyttää olevan rakenne ainakin kohdallaan. Tykkään ainakin ylälinjasta ja musta vaikutelma on ainakin ihan hyvä. Turkki ehkä vois olla hiukan tuuheampi. Uskon, että kannattaa kokeilla näyttelyitä ja vaikkei eka kerta onnistuiskaan vois toinen kerta onnistua. Mätsäreistä on kuitenkin tosi hyvä aloittaa ja kehäkokemusta kannattaa hakea, ettei näyttely sen takia mene pieleen. En nyt osaa sanoa kyllä enempää kun en ole koiran liikkeitäkään nähnyt. Kaunis koira kuitenkin, tää on silti vaan mun mielipide, toinen tuomari voi olla toista mieltä ja toinen toista.

    Nortsi // vkfixious.suntuubi.com

    VastaaPoista
  2. Minusta 3. kuva on paras.

    PS. Hieno koira sinulla :)

    VastaaPoista