tiistai 22. tammikuuta 2013

Jälleen Tokoilua Lyylin kanssa 21.1.-13

Eilen oltiin Lyylin kanssa taas tokoilemassa. Tälläkertaa sain kuvaajankin ja pari(huonolaatuista)kuvaa tuli, sekä video jos vain pystyn laittamaan tänne :)

Mutta joo. Mentiin Lyylin kanssa halille ja menimme toisellepuolelle pressua, missä emme olleet viimeks. Lyylillä meni tälläkertaa aika kauan, ennenkuin sain motiivaation siihen. Meille oli toinen ohjaaja, kun ohjaajat ovat vuoroviikoin. Menimme Lyylin kans nurkkaukseen ja teimme siellä kaikkea. Aloitimme normi sivuun menolla. Se teki sen vähän niin ja näin. Laitoin Lyylin agilityrenkaaseen kiinni ja tein paikkamakuun. Laitoin varmuuden vuoks kiinni, jos sattuisi lähtee. Kävin ettii turkkilaisen yogurtti kupin toisesta nurkasta ja toin sen. Laitoin sen nurinpäin maahan ja sen päälle namin. Otin Lyylin ja se alkoi tehä käskyjeni mukaan, kun se halusi sen namin. Aina välillä annoin luvan sen ottaa namin. Reilu puolet ajasta oli jo mennyt, ja äitini tuli katsomaan. Lyyli oli sillee: ''Hei, äiti tuli. Haluuun sen luo!'' Katsos Lyylillä on hirveä eroahdistus. Vaikka toinen on viien metrin päässä, niiin Lyyli vinkuu ja huutaa. Kyllä, se on meidän Lyyli =D. Niin äiti sitte tuli ottaa kuvia ja yhen videonkin. Laatu ei ole paras, koska hallissa on huono valaistus, varsinkin jos joutuu kaukaa kuvaamaan.

Kouluttaja tuli (jälleen) viimisenä luokseni. Kysyi nimeäni ja neen ja mitä pitäis harjotella. Kerroin seuraamisen ja siitä makuulle jäämisen olevan vaikeaa, kun Lyyli tarttee käsi merkkiä. Sitten se antoi minulle neuvoa, ja tajusin, että se oli musta kiinni : ) Sitten Lyyli osasikin sen hienosti. Sitten ohjaaja pyysi meidät keskelle ja siitä toiseen reunaan. Teimme paikkamakun. Ohjaaja kysyi kuka haluaa sen kahen minuutin suorituksen ja kaikki (mielestäni) nosti käden. Sitten ohjaaja meni sanomaan, mitä piti tehä. ''Koirat perusasentoon'' ja Lyyli totteli hyvin. ''Käsky'' ja laitoin Lyylin maahan. Ei maannut suorassa, mutta makasi kumminkin (:D) ''Jätetään koirat'' ja sanoin odota ja Lyyli odotti. Kävelin hallin toiseen päähän ja käännyin. Tuijotin Lyyliä. Se hieman haisteli ympärilleen, mutta paikalla pysyi. Katsoi minuakin joskus. Olimme siinä sen kaksi minuuttia ja sitten kuului ''Aika, palatkaa koirienne luo'' ja menin. Lyyli pysyi, ja palkitsin sen makuulla olosta. Sitten käskin sen istumaan sanomalla sivu, ja sitten taputtelin sitä. Sitten ''tuomari'' eli ohjaaja tuli vielä käymään koiriemme luona koskemassa koiraa. Lyyli suoriutui hyvin. Sitten koittikin kotiin lähdön aika. Huomenna agilityä :)

Ennen treenejä






Leikitään hyvästä suorituksesta :)


Tassutkin piti pestä :)

Seisotusta märkänä :)



                                         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti